KONYA / SELÇUKLU - Konya Spor Lisesi

BULUŞMA NOKTASI ETWİNNİNG PROJEMİZ

Buluşma Noktası adlı eTwining projemizde 10 Türk ve 7 yabancı ortakla çalışmalarımız devem etmektedir.

Buluşma Noktası adlı eTwining projemizde

10 Türk ve 7 yabancı ortakla çalışmalarımız devem etmektedir.

Okulumuz adına Çağla, Yağmur, Fatih Can ve Kağan bu projede görev almaktadır.

Buluşma noktası isimli Projemiz

mitoloji; ortak bir kültürde bulunan ve genellikle bilinmeyenleri açıklamak için kullanılan yaygın mitlerdir. Mitoloji birçok farklı karakterden ve bu karakterlerin anlatıldığı hikayelerden oluşur.

Mitoloji hikayeleri çoğu zaman her şeyin başlangıcını anlatır. Dünyanın nasıl var olduğu, o toplumun nasıl var olduğu, o güne nasıl geldiği gibi olaylar mitlerin temelini oluşturur. Projemizde çok farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizin oluşturduğu mitleri ve oluşumları önce içinde bulundukları toplum, sonra çevre toplum, proje ekibini oluşturan toplumlar ve eğlenerek, sosyalleşerek, birlikte çalışarak ve dijital toplum özelliğini güncelleyerek dünya toplumları.

Amacımız;

Öğrencilerimiz

1-Ulusal ve farklı kültürlere ait mitolojik efsaneleri öğrenmelerini sağlamak

2-Kültürel farklılıklardan oluşan mitolojilerin ortak ve farklı yönlerini tespit etmelerini sağlamak.

3-Planlı hareket etme becerisini geliştirmek

4-Çözüm ve çok boyutlu düşünme becerilerini geliştirmek

5-Teknolojiyi doğru kullanmalarını sağlamak

6-e-güvenlik konusunda farkındalık yaratmak